Logo iRits.be

Uitvaartfotografie

kanaal
_MG_9953-1
IMG_20181117_160751_resized_20200126_062701170___serialized1
IMG_1246

Het vastleggen van herinneringen is een van de meest waardevolle geschenken die we kunnen geven, vooral tijdens emotionele en intieme momenten zoals bij een uitvaart.

Als funerair medewerker bij het familiebedrijf Uitvaartzorg Dieter Rits uit Hove begrijp ik als geen ander hoe respectvolle en betekenisvolle beelden een troost kunnen bieden in moeilijke tijden.

Waarom uitvaartfotografie?

Een uitvaart is een emotionele gebeurtenis waarbij vrienden en kennissen samenkomen om afscheid te nemen van een dierbare.

Het vastleggen van deze momenten kan troost bieden en helpen bij het bewaren van waardevolle herinneringen voor de naasten en toekomstige generaties.


De benadering

iRits.be houdt van een respectvolle en discrete benadering. Met de nodige empathie, gevoeligheid en met eerbied voor de privacy van de genodigden.

U ontvangt:

  • Professionele beelden van de verschillende aspecten van de plechtigheid (het groeten, de ceremonie zelf, het afscheid).

  • Aangepaste pakketten: Elke uitvaart is uniek. Daarom ontwikkelde iRits.be verschillende pakketten die aansluiten bij uw noden en wensen.

  • Respectvolle benadering:  Foto's worden gemaakt met de nodige discretie om de privacy van de familie te waarborgen.

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.