Sint-Jan-in-Eremo

Jarenlang ging ik bijna elke schoolvakantie met een vriendinnetje op BLOSO-ponykamp. Na Woumen en De Panne leerden we Sint-Jan-in-Eremo kennen. En hier verloren we ons hart zo hard … Zo erg zelfs dat de toenmalige sportmonitoren er zelfs in slaagden me te overtuigen om regentaat Lichamelijke Opvoeding te studeren.

Tijdens mijn studies vulde ik elke vakantie vakantie met studeren (ja, want ik nam steevast een abonnement op de tweede zit) en met sportmonitor-spelen. Ook hier in Sint-Jan-in-Eremo.

Wat een heerlijke tijd.

Sinds kort kun je hier opnieuw rijden. Ik weet waar mijn mete- en pluskindje op vakantie zullen gaan eens ze groot genoeg zijn.
Want zoveel jeugdsentiment en prachtige verhalen verdienen het om verdergezet te worden.

Hmm, the story continues!

PS: De volgende post lees je op 5 januari.