Een nieuw jaar … een nieuw boek of twee of drie of vier

Boeken … ik ben er helemaal gek van.
Elektronisch of in hard copy, dat maakt voor mij allemaal niet uit.

Elke keer verrassen ze mij, pakken ze me in.
En telkens ik er eentje naar mijn ‘goesting’ te stekken heb, krijg ik het gevoel dat ik bij de aanschaf ook meteen de tijd om hem te lezen koop.

Berenaïef natuurlijk of een klein beetje idioot, dat kan ook.
Het is pas nadien dat ik me realiseer dat mijn dagen al wel heel stevig gevuld zijn met minder leuke dingen.
Doh! 😉

Liggen nu klaar:

shantaram

Shantaram: Een spannend reisverhaal zo mooi geschreven dat je na één regel al meteen mee in het hete Bombay rondwandelt. Een zalig winterboek.

paolo giordano

Het zwart en het zilver van Paolo Giordano. Naar het schijnt fantastisch goed. Ik ben nu al benieuwd. De eenzaamheid van de priemgetallen, vond ik ook meesterlijk.

paddenkoppenland

Paddenkoppenland van Luc De Vos. Deze stond al op mijn lijstje voordat Luc zo onverwachts is vertrokken. Ben er nog niet in gestart, maar de enkele paragrafen die ik las, waren veelbelovend.

juliette

Juliette: Dat Thé Lau ongelofelijk kan vertellen, weten we al langer. Maar dit is het eerste boek van hem dat ik lees. Spannend.

Mijn verlanglijstje is nog lang niet af en groeit en groeit en groeit.

Normaal ging ik vanavond naar de ledendag van Fnac … toch maar niet.
Want de verleiding zou weer veel te groot zijn. 🙂
Maar heb jij nog leuke interessante titels?
Geef ze me even door als je wil.

Want samen letters vreten, is zoveel leuker.
Lees ze!

Fatal error: Uncaught ArgumentCountError: Too few arguments to function cwppos_show_review(), 0 passed in /customers/1/b/e/irits.be/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/flat/content-single.php on line 29 and exactly 1 expected in /customers/1/b/e/irits.be/httpd.www/wordpress/wp-content/plugins/wp-product-review/includes/legacy.php:18 Stack trace: #0 /customers/1/b/e/irits.be/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/flat/content-single.php(29): cwppos_show_review() #1 /customers/1/b/e/irits.be/httpd.www/wordpress/wp-includes/template.php(724): require('/customers/1/b/...') #2 /customers/1/b/e/irits.be/httpd.www/wordpress/wp-includes/template.php(671): load_template('/customers/1/b/...', false) #3 /customers/1/b/e/irits.be/httpd.www/wordpress/wp-includes/general-template.php(168): locate_template(Array, true, false) #4 /customers/1/b/e/irits.be/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/flat/single.php(5): get_template_part('content', 'single') #5 /customers/1/b/e/irits.be/httpd.www/wordpress/wp-includes/template-loader.php(98): i in /customers/1/b/e/irits.be/httpd.www/wordpress/wp-content/plugins/wp-product-review/includes/legacy.php on line 18