Keeper of Lost Causes

Cartoon’s die oerdegelijke stadscinema is terug, en hoe! Vandaag hielden ze hun officiële opening. Verschillende avant-premières, interessante lezingen door rasecht filmvolk, een filmquiz én een fuif. Het kon niet op. Terecht natuurlijk. Want elke Antwerpenaar is blij met Cartoon’s.

Keeper of Lost Causes was de avant-première die ik voor geen goud wilde missen. Niet in het minst omdat ik nogal fan ben van het Deense crimigegeven. Of hij aan de verwachtingen voldeed? Amai nog niet. Suspense van begin tot eind, prachtige acteerprestaties, ijzersterke dialogen en een stevig scenario.

Lang geleden dat ik nog zo aan mijn cinemastoel gekluisterd heb gezeten. Zo genieten!
En ik ben niet alleen. Kijk maar eens op de site van IMDB.
Die zijn normaal gezien helemaal niet zo kwistig met punten.

Als Cartoon’s erin slaagt om hun affiche even boeiend te houden, mogen ze mijn stoeltje steevast reserveren.

keeper of lost causes